Cserszegi fűszeres

Száraz, fehér minőségi bor

Az itt termelt Cserszegi fűszere bora diszkrét, illatos, kissé muskotályos, sajátos zamatú. Ez párosul a tartályos érleléssel és így válik a hozzáértő ínyencek kedvelt italává.
Minőségét az Unghváry László Borrend szavatolja.

Florentin

Száraz, fehér minőségi bor

Talán a salétromos falú budai kisvendéglők kertjében szolgálták fel egykoron ezt a bort reménykedő kisasszonyok és egykedvű úrinők keserédes ábrándjainak kísérőjeként.

Chardonnay barrique

Száraz, fehér minőségi bor

A frissen égetett tölgyfahordóban erjesztett bor illatában egymást öleli a füst és a vanília. Kóstolva hódítva krémes gyümölcsösség, így íze gazdag és kellően hosszú. A nagy pillanatok méltó kísérője.

Majális

Száraz, minőségi kékfrankos rozé bor

Ha majd kitavaszodik és a nők zsebkendője megtelik a szerelem könnyeivel, akkor oltsuk csillapíthatatlannak vélt szomjunkat ezzel a borral, amelyet újra és újra előveszünk a jövő esztendő rügypattanásáig.

Vérnász

Száraz, minőségi vörösbor

Tűz és víz, eskü és árulás. Szédítő mélység és elérhetetlen magasság. Nő és férfi. Évezredes talány. És egy palack bor: Vérnász

Blanka

Sauvignon blanc, száraz fehér minőségi bor

A bort mindig újra kell gondolni, hogy közöttünk maradjon. Hinni benne és dicsérni folyamatos változását, hiszen nem más ő, mint a múlóidő ragyogása. Blanka, a szeretni való.

Zöld Szűz

Zöldveltelini, száraz fehér minőségi bor

A bor illatát zöldalmás és citrusos jegyek vezetik, egy szösszenetnyi mandulával. Diszkrét savszintje eleganciát kölcsönöz a bornak. Kis odafigyeléssel könnyen válhat kedvenccé.